Friday, October 1, 2010

bumper ku calar

x pasal-pasal calar keta aku



semalam masa balik keje, aku lalu tol mines 
dan adalah sebulan sekali  kalau jem betul2 lpas tol tu... 
bukan apa keta dari 7-8 lane nak jadi 3 lane...

masa nk sampai ke tol tu aku dah nampak jem 
trus hati aku kata  "ahh sudah..." cam x best jek rasa
memang betul
right after aku dapat masuk lane kanan cam selalu
yang diberi laluan oleh persona ngok ngek
jalan tersengguk-sengguk x sampai 10 meter

"DANGGGGGG....!!!!!!"
persona ngok ngek langgar bumper aku
hangin la makcik ni
dah la ngan panik sekali
aku turun ( err berani plak aku masa ni)
check bumper aku (lantak la dah la jem..lagi jem aku buat)
seb baik calarr aje
kalau kemek bumper aku masa tu
aku pun x tau nk buat apa....
panik punye pasal

persona ngok ngek tu punya keta patah no plat
calar oso
but dia wat dek x de mintak maaf langsung
masa aku nak amik tepon kat keta 
dia terus tukar lane..

BODO PIANG nye owner persona tu
dah tau tgh jem 
agak2 aaa jalan slow2
budget nak rapat2 konon pandai budget la tu 
x kena keta orang
bodos seploh kali bodoh  la dia tu..

hishhhhhhh
hangin aku....
ko hengat keta ko yg modified ala-ala sepot tu 
cantik sangat? bagus sangat
otak kat tayar sungguh

susah sangat ke nak mintak maaf sebab dah buat salah?
aku bukan reti nak mintak duit2 bagai
ni la 1st time kena camni

xpe ko x mintak maaf kat aku
Allah bayar lagi teruk kat ko nanti
siap la ko

hishhhhhhhhhhh


3 comments:

mrs.hanibunny said...

buat report tatak!!! wah sungguh kureng sopan!!! dah langgar maaf pun tak ada? dia tak tahu ke raya belum habis lagi... heheheh lariksss... baik wat report. biar dia kena saman!

Elyn said...

i pun kene gak semlm tapi dgn motor!! u amik tak no plate die?? buat standby...

ERMAYUM said...

memang hangin la kalu org buat salah n buat bodoh - kalu geram nak ja sodok dia balik but kang keta kita lgi teruk lak kan heheh sabar jala dear one day sampai masa dia