Monday, October 4, 2010

yang jarang2 dapat dilihat


on the way nak amik kereta dari pusat servis, ternampak satu kejadian yang jarang2 aje akan berlaku...
bagi aku ni lah first time tp x tau la orang lain
hehehe..

selalunya kuda2 akan naik kenderaan khas kuda kalau nak kemana-mana..ala cam kandang kuda bergerak tu
tapi kali ni lain sikit

taraaaa

syok wooo
manyak angin ..
betul2 makan angin kuda2 tu

naik lori ni je?

aku yang seriau buatnye kuda ni gubra pastu trus melompat kuar ke 
tapi kuda2 tu rilekssss je..
sekali sekala berjalan sambil melayan permandangan jalan yang sentiasa jem tu
apa salahnye kan?

ke mana lah kuda ni nak pegi...

2 comments:

ERMAYUM said...

memang tak pernah jumpa lagi kuda naik lori but ba aliff ba ya naik lori pernah nampak :), tak comel langsung

Elyn said...

wahhh 1st time i nmpk ni!!!