Tuesday, October 12, 2010

bizi saturday


akhirnya, aku bagi jugak Adam main PSP tu ( sambungan entry sebelum ni) .. dengan syarat2 nye no more botol susu.... berjaya pun tido malam tu..saje je selama ni..ngade lebeh....

so esoknya aku pun bagi la kat dia....excited sungguh....pastu Ammar pun sama join main...
dengan adam aku kata boleh main tapi bangun tido kena kemas tempat tido, mandi, breakfast, kemas toys pastu dah ok semua baru boleh pegang PSP tu...huh  banyak cekadak la ibu ni...

Ammar plak secara tiba2  x mo pakai pampers dan pandai pulak buang air besar kat toilet...very impressive...pastu claim diri sendiri good boy..boleh gitu?



sian la hai..anak sapa la ni..

dah dapat sorang satu, so aku ngan Cik A dengan senang hati leh keluar berdua-duaan..pheeewwwit...konon nk g meronggeng tapi nan ado.. kitorg zassss ke KW amik kunci umah....

alhamdulillah....


permandangan dari bilik tido ai..

check segala bagai...take note apa yg nak kena buat...budget kejap je nk melawat..sat lagi ada plak orang mai .....meng'offer'kan eh bukan mem'promote'kan company sendiri untuk buat semua keje reno...hat yang cina letak harga grill IR satu rumah RM5k or less...hat yang melayu letak RM5500 sama jugak IR...letak la harga korang dulu eh... aku nak tengok the best quotation br aku jadi buat..

awat aura nak masuk rumah baru aku x mai mai hah?
hmmm


4 comments:

makcikrehan said...

wowwwww...rumah baru depa dah siap. shanteknya weiiii...jeles taw!

ERMAYUM said...

lawa umah :) kW? tu kat na?

Cloud E said...

ermayum:
KW tu kota warisan kat salak tinggi nunnn

Mama Qaseh said...

Alhamdulillah..bestnyaaa Long x lma lagi pndah umh baru ea..Congrats