Thursday, March 24, 2011

Nickname baru

Bila boss mood x ok dia panggil nama aku Elena
Bila mood ok sket dia panggil Elin

Now sejak aku dah pregnant ni dia dh x panggei guna nama-nama tu dah..
Aku ada nama baru yang sangat best





BUNCIT!!

Kalau nampak aku nak kuar,x Kira la depan guest ke hapa dia Akan tanya..
"buncit, nak g mana tu"
Tak pun
"buncit, amik duit kat bilik jap"

so nama glamer aku sekarang ialah BUNCIT ye kekawan!!!

3 comments:

Ermayum said...

alahai pesal dia panggil u cam tuu tak cute eh - nasib you dont find

lily lotus said...

sportingnya ur bos :)

Cik E said...

ermayum- ai ok je..as long as mood dia ok.