Sunday, August 15, 2010

sana sini x sehat

ingat awal Ramadhan ari tu nak rasmikan blog baru ni. sekali aku demam daaa...3 ari x sihat sangat...tido tido tido je keje aku.. ari ni rasa hero sket sampaikan terajin nak buat popia untuk berbuka tadi.sempat jugak la bagi kat jiran seblah sket..asyik dia je dok kasi macam2 makanan ke umah aku, tapi balasnye enggak..so, tu yang beria-ria buat popia banyak2..

malam lepas terawih sendiri ngan cik A, Adam n Ammar pun senang je tido...letih gamaknya bulan posa ni..macam la diorang posa gak.. hehehe.. tapi Adam rajin bangun sahur..belajar posa  tapi sampai pukul 3 ptg je la...

sempat la aku g blog hopping blog2 favret aku..perghhhh..sume cite pasal sakit tekak, demam.. 
iyelah..musim kan.. ari tu je aku check temperature kat luar opis sampai 36' C...
perghh..panas giler.. tu baru panas dunia..panas akhirat nanti laaagi la....

mana blog lama aku?
pada yg tau tu tau la..pada yg x tau, blog lama aku masuk lipas.. ada aku tutup ketat2 x mo bagi lipas tu masuk lagi..nak buang blog tu sayang...
blog ni plak aku buat sebab aku tetap nak memblog walaupun lipas tu mungkin akan singgah gak nanti..
sukati la labu..

so, korang out there jaga diri baik2 eh.. minum air banyak2 masa berbuka ngan sahur nanti.. nanti jadi cam aku lak sakit tekak..
sangat x best


2 comments:

ERMAYUM said...

apa lipas tu buat eh cik E?:) cite laaa dia dengki ka or suka menyibuk?

Elyn said...

lor igt kan sapa lah cloud E ni!! ko rupenyeeee huhuh