Wednesday, August 18, 2010

Adam darjah satu!

ari ni aku ngan CIk A coti...

nak g amik progres card Adam kat CIC

then nak g Kota Warisan nak daftar Adam sekolah darjah satu tahun depan...dah darjah satu dah ke? ngeeee

then nak g tengok umah sat..alang2 kan dah dekat

then nak settle road tax kete Cik A kat Bangi

then nak g beli barang kek kat Bangi jugak

then nak g beli groceries sket

then kalau sempat nak g beli baju melayu budak dorang tu... maybe x kot sebab kena bwk diorang jugak la..

then ...errr...apa lagi yek?

tu je la kot..

happy hunting Cloud E!

1 comment:

ERMAYUM said...

salam dear u tukar blog ke patut la i clik yg lama takda ja takbagi tau pun :)