Friday, April 1, 2011

buaya di kaki !


minggu ni kan, aku asyik nak marah oooooorraaaaang aje... 
semuanya naik lemak bila aku berlembut lembut
sekali aku dah hangen, hah baru korang tau

tapi aku hangen kejap je


semalam pun aku hangen gak, seb baik big boss aku marah aku lite2 n dia terima explanation aku...
hampeh nye org tu
dah dah aku malas nak ingat
tapi aku dah mark orang tu
ishh kenapa la aku susah nak forgive org cepat2 ek
sungguh x mewarisi perangai mak aku tau

k la...daripada aku hangen baik g Pavilion
g carik barang boss
and x pasal2 aku tershopping sekali
hehehe...alasannnn sangat kan

pregnant kali ni aku x tukar2 sangat kasut compare tu masa ngandung Ammar
kaki x mengembang lagi kot
Cik A byk kali offer aku nak belikan sandal Scholl tapi nan ado yg berkenan dihati dan sedap di kaki

last2 pilihan sendiri yang ni jugak aku sukak!


 ferfel kaler
tetiba suka kaler ni


rambang mata seh nak choose mana satu..
seb baik kaki x berapa nak putih 
maka aku pilih itu ferfel la
belasah je la pakai kasut ferfel ngan semua kaler baju
dulik!!!

see... cantik-cantik kan kaler dia!

kalau nak ikut harga, mmg la 5 kali pk belum tentu beli
tp seb baik ada diskaun sbb ada jusco kad
so, pakai la kasut ni sampai lunyai ye
supaya berbaloi-baloi ngan harganye


2 comments:

Elyn said...

cantik nye!!!!! nnt nak beli la..... ikano ade kan??

Ermayum said...

nice color babe :) jgn mara mara nanti baby tenson :)