Monday, November 8, 2010

Wedding Ain di Jasin


Salammm,
how your weekend kawan2? ada menarik?
Hari Deepavali yang lepas kitorang balik ke Jasin, Melaka. Cik Ain kazen Cik A nak bernikah..biasa lah kalau dah ada kenduri tu sana sini sibuk.. mak pun ikut sekali.. 
sampai-sampai je diorang tengah sibuk sediakan bahan2 nak masak makan tengahari.. malam tu majlis nikah aje..so lauk pauk semua masak sendiri..esok masa bersanding baru panggil orang  katering..
oleh kerana photographer sampai lambat maka gambar org dapur satu pun tarak...

mujur majlis nikah tu start dalam kul 9 mlm so sempat la kitorang bersiap2....alhamdulillah acara masak memasak siap sebelum majlis bermula... paling best mak jadi bidan masak terjun... hahahaha...x pasal2 aku dapat makan 2 kali daging goreng favret mak tu.. best best

uihhh..sedapnye..cam nak buat lagik je

me an ain..eh  Puan Ain.. welcome to de club Ain!


incik suami Ain @ Faiz tgh gigil nak lafaz akad...hahahaha

gbr curik dari FB Owin... 



Sabtu, 6hb November 2010

Cuaca sangat cantik dan terik.. apalagi bergelas-gelas air sirap oren masuk dalam tekak..air batu lagi...
pengantin sampai awal..lebih kurang 1 lebih la camtu... sampai-sampai terus makan beradap then masuk rumah bersanding gitu-gitu untuk amik gambar je..
kita layan gambar eh

credit to Owin

makan beradap

we are family!

Ain's family

 ai and cik puan ana...mak ai ler

 Adam and bakal bini..hehhe..gurau jek

me and Nuha...
Nuha tak mau ngan orang lain..nak ngan aku jek...auwww best you..dah la chubby, putih melepak lak tu.. kalau dpt anak pompuan camni kan best...sampai ari ni dok teringat kat nuha jek

wah berangan kalau ada anak pompuan cam ni...Ammar malu-malu kucen konon.

majlis selesai dalam kul 5 lebih..baru la cuaca mendung dan hujan pun turun..alhamdulillah.. the food sedap.. the crowd pun x renti-renti datang.. semua orang happy dan penat...lepas ni 19hb Nov kita ke Pengkalan Hulu pulak...
another family gathering...

1 comment:

ERMAYUM said...

tu yang dapat berkat tu eh bukan main peluk baby girl lagi :)