Thursday, August 18, 2011

Baju ghaye Aliff

Fulamak.. Aliff dah ada baju ghaye. Banyakkkkk. Punya la semangat ibu membelinya. Konon nak beli selai dua je tapi tak tahan geram tengok baju comel-comel kecit- kecit.

Last week, satu rombongan keluarga g shopping kat alamanda. Ingat nak beli baju melayu the boys kat Omar Ali. Tapi x banyak choice ngan baju dia jual tu cam belen2 tahun lepas nye stok je.mmm kena cari kat tempt lain la macam ni. Last2 beli baju Aliff je la kat Parkson. Tu pun punya la ghamai manusia bershopping kat situ. Ibu pass Aliff kat ayah then ibu g cari baju untuk Aliff. Sian ayah kena handle 3 boys. Hehehe. Tapi yang x syok, baju untuk infants sikit je choice dia. Dah tu harga paling mahal lak tu.. Seluar cinonet je sampai rm100. Dah la pakai kejap.

Eh, nak cite pasal baju Aliff termelalut pulak cite benda lain.

Cam biasa anak2 ibu kalau raya pertama mesti xde baju melayu. Ghimas ibu tengok kalau pakai gedoboh2. So tunggu dah setahun baru ibu beli baju melayu. Pakai kasual je udah ye Aliff tahun ni. Janji Aliff selesa n ibu tengok pun x rimas..

Eei x sabar nak tengok Aliff pakai baju ghaye la...


Sent from my BlackBerry®

4 comments:

lily lotus said...

meriahnya baju raya dak kecik tu, hehehe...

Cik E said...

Haah cik lily kannn..
Ini la penyakit bila ada anak kecik baru..
Cik lily bila nk tambah lagi?

aJa said...

hahaha...comel betoll...tapikan ellyn...

baju ghaye dia yang kaler biru..mickey tu sama lak ngan bb kita syahir suhaid nyer baju ghaye...pun beli kat parkson kelmarin...haha..tu pun sebab ada voucher RM50.00..dapat le 5 lai baju bb...

Ermayum said...

kekecik dah byk baju y e:) salam ramadan and happy syawal dear